Mijn verhaal

“MIJN drijfveer is jou te helpen in jouw kracht te gaan staan.”

Tijdens mijn masterperiode in 2018 voelde ik een constante druk om goed te presteren en de juiste carrièrekeuzes te maken. Ik ging op zelfonderzoek en realiseerde me dat ik zó graag wilde voldoen aan de verwachtingen (die ik dacht) dat anderen van mij hadden, dat ik steeds verder van mezelf verwijderd was geraakt.

Dat realisatiemoment is voor mij het begin geweest van een ontdekkingstocht naar mezelf en wat ik diep van binnen wilde.

Het gevoel van ongemak dat deze ontdekkingstocht met zich meebracht zorgde ervoor dat ik enorm gedreven was om mijn eigen drijfveren te vinden en een leven te creëren dat past bij wie ik ben.  

Bijzonder genoeg ontdekte ik dat ik sterk ben in het zien, herkennen en aanvoelen van de kwaliteiten en drijfveren van anderen. Hiermee komt mijn zoektocht naar wie ik ben en wat mij drijft samen met mijn coachbedrijf Drijfveer.

Het is namelijk mijn grootste drijfveer om een leven te leiden, waarin ik dichtbij mezelf blijf en anderen help ontdekken wat hen drijft en waarom, zodat ook zij keuzes kunnen maken die écht bij hen passen.

Amy Helsloot – Owner en founder Drijfveer